سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و در خبر دیگر است که به اشعث پسر قیس در تعزیت وى فرمود : ] چون بزرگواران شکیبایى ، و گرنه چون چارپایان فراموش نمایى . [نهج البلاغه]
مدافعان دین
 
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
»» مدریت

?? #پندانه   ? الفبای حق‌کشی  ??خانم "الف" به بانک می‌رود و نوبت می‌گیرد، شماره‌اش 135 است. همان‌جا دوستش را می‌بیند که سه ساعت زودتر از او آمده و دو شماره در دستش دارد. یکی 24 و  یکی 25. شماره 25 را از او می‌گیرد و کارش را زودتر از 110 نفر دیگر انجام می‌دهد و خوشحال بانک را ترک می‌کند.  ??آقای "ب" راننده تاکسی است. هر روز دقایقی را فریاد می‌زند تا مسافرانش تکمیل شده و حرکت کند. امروز باران شدیدی می‌آمد. آقای "ب" کسی را سوار نمی‌کرد و می‌گفت که فقط دربست می‌رود.  ??خانم "پ" پنجره را باز می‌کند و زیرسفره‌ای را داخل کوچه می‌تکاند.  ??آقای "ت" در اتوبان می‌بیند که همه‌ ماشین‌ها در ترافیک سنگینی هستند. وارد شانه‌ خاکی می‌شود و از چند صد نفر جلو می‌زند و بعد به داخل صف ماشین‌ها می‌آید.  ??خانم "ث" فروشنده است. کیفی می‌فروشد با قیمت 20 هزار تومان. توریستی از همه‌جا بی‌خبر می‌آید که کیف را بخرد. قیمت را می‌پرسد، در جواب می‌شنود: 60 هزار تومان.  ??آقای "ج" کارمند است. در ساعتی که اوج کار است و مراجعین صف کشیده‌اند، در اتاقش را بسته، چایی می‌ریزد و می‌نشیند کنار همکارش هرهر می‌خندد.  ??یک لحظه با خودتان روراست باشید و بپذیرید که همه‌ ما به اندازه "توانمان" متجاوزیم و دیکتاتور و ضایع‌کننده‌ حق دیگران.  ??حالا شما بیا و این عده‌ از مردمی که تجاوز به حق دیگری را هر روز و هر روز تمرین می‌کنند، بگذار به‌عنوان مسئول یک کشور.  ??سوءاستفاده از قدرت و دیگر کارها، طبیعی‌ترین نتیجه‌ ممکن خواهد بود.   ??مسئولین از هوا نازل نشده‌اند.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » Reza pirnia-Amir Hasiri ( پنج شنبه 00/8/20 :: ساعت 9:35 عصر )
»» جواب فعالیت3درس5 دفاعی

با مراجعه به اسناد، مدارک، سایت ها و وبلاگ ها و نیز مصاحبه با رزمندگان دوران دفاع مقدس، سایر آموزه ها و عبرت های آن دوران را فهرست کنید و به بحث بگذارید.   پاسخ: چند مورد از عبرت های دفاع مقدس: 1) نباید دشمن را نادیده گرفت و باید همیشه آماده دفاع بود زیرا دشمن با استفاده از اصل غافلگیری و استفاده از غفلت های ما با عملیات پیشدستانه ما را غافلگیر کنند. 2) نباید به دشمنان اعتماد کرد و اسرار کشور را در اختیار آنها قرار داد و مراقب دشمنان داخلی و منافقین باید باشیم. 3) نیروهای مسلح، خارج از هر گونه مذاکرات سیاسی خود را همیشه باید مهیا برای دفاع از سرزمین ایران کند.  4) نیروهای مردمی و حزب اللهی و خصوصا بسیج باید با آمادگی کامل همدل و همزبان برای دفاع درازمدت در مقابل هجوم دشمن آماده باشند. 5) از اقداماتی که باعث سوءاستفاده دشمن و ایجاد اجماع جهانی دشمنان علیه ایران می شود جلوگیری کند. 6) در صحنه داخلی با ایجاد اتحاد ملی در بین گروهها و اقشار مختلف جلوی هر گونه تهاجم داخلی و کودتا و شورش و اغتشاش را گرفت تا دشمن در طمع جنگ داخلی نباشد.  7) باید تمام توان کشور از جمله سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در مسیر وحدت رویه برای دفاع از کشور بسیج شود. 8) وحدت فرماندهی در نیروهای مسلح و تبعیت آن از فرماندهی کل قوا رمز پیروزی در مقابل دشمنان است.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » Reza pirnia-Amir Hasiri ( شنبه 00/8/8 :: ساعت 11:56 صبح )
»» جواب فعالیت2درس5دفاعی

مراجعه به منابع معتبر جدول زیر را کامل کنید.  ردیف	مراحل دفاع مقدس	شرح مختصر 1	هجوم سراسری دشمن	 در 31 شهریور 1359، حمله نظامی عراق به کشور ما با هداف اشتغال تهران یا حداقل تصرف خوزستان آغاز شد. این مرحله همان مرحله تجاوز بود که دشمن بدون هیچ محدودیتی از محورهای مختلف به سرعت وارد خاک ایران شد و پیشروی کرد. 2	مقاومت و توقف متجاوز	 در این مرحله ایرانیان با امکانات بسیار محدود در مقابل دشمن تا دندان مسلح ایستادگی کردند و از پیشروی بیشتر به خاک کشور تا حدود زیادی جلوگیری کردند. نمونه آن ایستادگی مردم خرمشهر در مقابل دشمن بود که 34 روز طول کشید. 3	بیرون راندن دشمن	این مرحله حدود 6 ماه طول کشی و از مشخصات آن، ریاست جمهوری بنی صدر و چهار عملیات ارتشی به فرماندهی اوست که به شکست انجامید. بعد از برکناری بنی صدر با همکاری سپاه و ارتش، عملیات ثامن الائمه شروع شد که دستاوردهای بسیاری داشت و دشمن را کیلومترها از مناطق جنوبی بیرون راند و زمینه ساز عملیات موفق دیگر شد. 4	تعقیب و تنبیه متجاوز	 در ادامه عملیات بیت المقدس و همچنین در سال 1361 با عملیات رمضان که قسمت طولانی عملیات دفاع مقدس نام گرفت، خرمشهر آزاد شد و دشمن مجبور شد تا سر مرزهای غرب و جنوب به مرزهای خودش بازگردد. در این مرحله سیاست جمهوری اسلامی ایران تعقیب و تنبیه متجاورز اعلام شد و بیشتر عملیات ها به قصد ورود به خاک عراق داخل مرزهای این کشور صورت می گرفت. 5	پایان جنگ و پذیرش قطعنامه	 بعد از تعقیب متجاوزان بعثی در داخل کشور خودشان و با آشکار شدن ضعف دشمن، همه یاری دهندگان او از طرف سازمان ملل قطعنامه 589 پیشنهاد شد و ایران از روی قدرت و توانایی این قطعنامه را پذیرفت و جنگ پایان پذیرفت.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » Reza pirnia-Amir Hasiri ( شنبه 00/8/8 :: ساعت 11:2 صبح )
»» جواب فعالیت درس 5

- نقش سازمان های بین المللی به ویژه شورای امنیت سازمان ملل در برخورد با جنگ تحمیلی را به صورت گروهی مطالعه کنید. نتیجه را به کلاس ارائه دهید.  پاسخ: شورای امنیت سازمان ملل داراى ساختار و ساز و کارى غیر منطقى، ناعادلانه و کاملاً غیر دموکراتیک است و این یک دیکتاتوری آشکار است. 31 شهریور 1359 ارتش عراق با تجاوز به مرزهای ایران سی هزار کیلومتر از خاک ایران را اشغال کردند و این کار را آزاد سازی مناطق اشغال شده بوسیله ی ایرانی ها خواندند. شورای امنیت از آغاز جنگ هشت ساله تا زمان پذیرش قطعنامه از طرف ایران تا 26 تیر 67، در مجموع نه قطعنامه یعنی بطور متوسط سالی یک قطعنامه صادر کرد. چیزی حدود 270 خط و سه هزار واژه.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » Reza pirnia-Amir Hasiri ( شنبه 00/8/8 :: ساعت 10:59 صبح )
»» جواب فعالیت درس 5

) کشورهای محرک و حامی حکومت بعثی صدام را نام ببرید و اهداف آنها را بررسی کنید.  پاسخ: 1) کشور آمریکا: مهم ‌ترین مشوق صدام برای حمله به ایران ، آمریکا بود. آمریکایی ها با سقوط نظام شاهنشاهی در ایران دستشان از منابع عظیم نفت کشورمان کوتاه شده بود، بلافاصله پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، اقدام به دشمنی و حمله نمودند. حمله نظامی در صحرای طبس که با امدادهای الهی شکست خورد، کودتای نوژه و ده ها توطئه دیگر از جمله اقدامات دولت آمریکا بود.  2) شوروی سابق یا روسیه فعلی: بخش عمده اسلحه مورد نیاز عراقی ‌ها در طول جنگ توسط شوروی تأمین می شد. این کشور با در اختیار گذاشتن تجهیزات و جنگ افزارهای مدرن، کمک زیادی به صدام کرد.  3) کشورهای اروپایی و بخصوص کشور آلمان و فرانسه: دو کشور فرانسه و آلمان بیشتر از سایر کشورهای اروپایی، عراق را حمایت کردند. هواپیماهای سوپر اتاندارد و موشک های لیزری که از آخرین دستاوردهای صنعت نظامی فرانسه بود، در اختیار ارتش عراق قرار گرفت. هواپیماهای سوپر اتاندارد به دلیل گران بودن، به ارتش عراق اجاره داده شد تا خلبانان عراقی با استفاده از آنها به راحتی بتوانند رزمندگان اسلام و شهرهای ایران را بمباران کنند.  4) کشورهای عربی حوزه خلیج فارس: این کشورها با در اختیار داشتن بیشترین منابع نفت و گاز دنیا، عمده ترین پشتیبان عراق از نظر مالی و نیروی انسانی بودند. حضور اسیرانی از سربازان کشورهای اردن، مصر،‌ مراکش، سودان،‌ سومالی و کشورهای عربی خلیج فارس نشان دهنده اعزام نیروی انسانی از سوی کشورهای عربی به عراق است. آسمان این کشورها نیز در طول جنگ در اختیار عراق بود و هواپیماهای عراقی برای حمله به مناطق حساس در خلیج فارس و تنگه هرمز و استان های جنوبی کشورمان ، از آسمان این کشورها است



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » Reza pirnia-Amir Hasiri ( شنبه 00/8/8 :: ساعت 10:57 صبح )
   1   2      >
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

فعالیت درس 1دفاعی
فعالیت درس2دفاعی
فعالیت درس 3 دفاعی
فعالیت درس 4
فعالیت درس 5
فعالیت درس 5 دفاعی
[عناوین آرشیوشده]

>> بازدید امروز: 2
>> بازدید دیروز: 0
>> مجموع بازدیدها: 2405
» درباره من

مدافعان دین

» آرشیو مطالب
مهر 0
آبان 0

» لوگوی وبلاگ


» لینک دوستان

» صفحات اختصاصی

» طراح قالب